Відгуки французів на "Мавку": "Неймовірна жорстокість! Кулачні бої, колективні бійки, наскоки з бензопилами!!!! Селяни роздумують, чи не втопити їм когось, чи не спалити..."

11.04.2023

За перший тиждень прокату у Франції фільм зібрав 1,2 млн доларів (541 екран, 163 тис. глядачів) та посів на 5-ту сходинку (за п’ять тижнів м/ф “Мавка. Лісова пісня” зібрав в українському прокаті 3,1 млн доларів). Французькі критики та глядачі оцінили фільм на 3,3 и 3,4 бали відповідно. Наводимо п'ять відгуків з сайту www.allocine.fr:

1. Неймовірна жорстокість! Кулачні бої, колективні бійки, наскоки з бензопилами!!!! Селяни роздумують, чи не втопити їм когось, чи не спалити й т.ін. Я здивований, що ніхто про це не говорить, особисто я був глибоко шокований. Не приводьте своїх дітей на це дивитися. Що стосується решти, то в цілому все вірно, й деякі повідомлення є досить позитивними (звідси 2 з 5).

2. Далекий від анімаційних блокбастерів Pixar чи Disney, цей український мультфільм привертає увагу завдяки фольклорності та м'якій романтично-фантасмагоричній атмосфері.

Він досить передбачуваний та дитячий, але я бачив набагато гірше в цьому жанрі!

3. Ми гадали, що будемо у захваті від красивих картинок. Звичайно, відеоряд гарний, але діалоги дуже мляві .... Сценарій нехитрий ... Тільки моїй 11-річній доньці сподобався, але, правду  говорячи, ми пошкодували про ці півтори години нашого часу ....

4. Незважаючи на деякі незграбності, цей повнометражний фільм вартий  уваги через масштабність тематики та всесвіт, який порадує наймолодших глядачів.

5. Дуже добрий і красивий мультфільм для сімейного перегляду. Багато позитиву з великою кількістю людяності.

1091
Оригінальна стаття: www.allocine.fr
Інші матеріали розділу Кіно:
Реформа киноиндустрии и новое назначение: перспективы есть?
1913
Что можно сделать в киноиндустрии, чтобы это называлось реформой.